7 Mart 2014 Cuma

RECEP IVEDIK 4

   
                             

     Merhaba arkadaslar, bu haftanin filmi Recep Ivedik 4, öncelikle Recep Ivedik hayatimiza nasil girmis ona bir bakalim. Recep Ivedik 2008 yılında hayatimiza girdi ve sadece fragmani bile 6 milyona yakin tıklandi. Recep Ivedik 2 3 ve 4. filmleri çekilerek bir seri haline geldi. Ve bu günlerde gösterime giren Recep Ivedik 4 icin seanslar yetmedi ve ek seanslar açıldı. Bende bir merakla gittim ve izledim. Simdi de görüslerimi sizlere aktarmak istiyorum. 
    Aslında biz (izleyiciler) Recep Ivedik karakterini hep kaba saba, kolayca her yerde kufur edebilen, kimseyi önemsemeyen bir adam olarak görduk ancak ben Recep Ivedik 4 filmini izlerken, evet yine ayni tarifteki adam ancak ayni zamanda yufka gibi bir yüregi olan, aklına koydugu bir seyi ne olursa olsun gerceklestiren bir adam gördum.
   Filmden biraz bahsetmek istiyorum. Filmde Recep Ivedik çocuklarin oynadigi futbol sahasinin betonerme olmasina izin vermemek icin bir miktar(300 bin lira kadar) borcun altına girer. Mahalleden bu parayi toplamaya kalkar ancak umdugunu bulamaz ve survivora katılmaya karar verir tabiki her sey çocuklar içindir. Mukemmel bir yarış ortaya çıkartır ve son final yarısinda bütün mahalleli televizyon karşisinda Recep'in kazanmasini bekler ve beklenen olur Recep Ivedik yarışı kazanır. 
       Recep Ivedik'i izlemeye giderseniz, komedinin yaninda bir de bu açidan bakip oyle izlemenizi tavsiye ediyorum. 

 L Sokağından Sevgilerle...